Om merkevaren Eliteserien

Es Nff Es

Velkommen til Eliteserien - lidenskap og fellesskap

Arbeidet med å utvikle en tydeligere identitet for norsk fotball startet med omprofilering av NFF, fotballkretsene og landslagene i 2014/15. I 2017 lanserer Norsk Toppfotball ny ligaidentitet for Norges øverste fotballdivisjon og tar med det eierskap til egen merkevare. Merkevaren skal ivareta vår arv og historie, og samtidig være innovativ og fremtidsrettet. Vi er stolte av den nye profilen og det er med glede vi deler den med klubbene, fansen og alle våre samarbeidspartnere. 

I denne merkevaremanualen presenterer vi historien, posisjoneringen og den visuelle profilen til Eliteserien. Ved bruk av merkevaren Eliteserien er det viktig å sette seg inn og følge reglene og retningslinjene beskrevet. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller kommentarer. 

Merkevaremanualen er et levende dokument der endringer vil forekomme. Merk at all innhold i denne merkevaremanualen ikke skal kopieres, deles eller lastes ned uten samtykke fra Norsk Toppfotball. Alle som laster ned og bruker filer fra denne merkevaremanualen må følge regler og retningslinjer, og er selv ansvarlig for feilbruk.